Løst og fast

Strømafbrydelser


Liste (nyeste øverst) for vores adresse:


Lørdag d. 23. marts 2024 fra kl. 20:13 til ca. kl. 20:55. Store dele af Værløse og Farum var ramt i kortere eller længere tid. Det var lidt ironisk, da Verdensnaturfonden WWF anbefalede, at man skulle slukke lyset melem kl. 20:30 og 21:30 som led i

"Earth Hour"-kampagnen.


Onsdag d. 7. april 2021 ca. kl. 6:50


Primo maj 2024 (Da vi var på ferie).Jeg bryder mig ikke om strømafbrydelser. Så sker her en række hændelser i vores hus:

1.) Alarmen begynder at bippe. Men den kører videre i mange timer på akkumulator.

2.) Forbindelsen til internettet forsvinder og dermed også telefonforbindelsen.

3.) De stationære PC'er glemmer (og IKKE gemmer) det, som man var igang med at skrive.

4.) Når strømmen kommer igen, så skal jeg rundt og stille 5-8 forskellige ure i videooptager, clockradioer, mikrobølgeovn osv.


På internettet kan man finde en status over strømafbrydelser hos Dong, Ørsted, Radius, eller hvad de nu kalder sig i denne uge.  Det er dog sjældent, at strømafbrydelser i mindre områder eller af kortere varighed kommer på listen.Nyttige links

 

Nedenstående links synes jeg interessante:


Om Linux:


https://lubuntu.me/

Denne side er på engelsk.


https://sslug.dk/

Skåne Sjælland Linux User Group. Denne side er desværre ikke opdateret længe. Og nu (november 2023) er den lukket.Om at lave hjemmesider:


https://html-hajen.dk/

Vejledning og eksempler til at lave hjemmesider - hele vejen.Genbrug af byggematerialer:


https://greendozer.com/

De sælger brugte byggematerialer og materialer, der er i overskud. Der er også nye varer på deres hjemmeside. De formidler kontakten til leverandører, men har ikke selv noget lager.Lækkerier:


https://www.bagsvaerdlakrids.dk/


Denne hjemmesides forside:

https://www.heddy.dk/


Og igen:

Hjem = HomePsoriasis, så læs her:

Tjæreshampoo har hidtil været det, som man anbefalede til psoriasis i hovedbunden.

Desværre har det i flere år været svært at finde det på hylderne i butikkerne. Jeg spurgte også efter det på et apotek i Wallis i Schweiz. De havde heller ikke tjæreshampoo, men de havde noget, der var bedre. Det var: Squa-med. Det har jeg nu brugt i mange år. Jeg køber et par tuber hver gang vi er i Schweiz. Så kan min søster også få en tube en gang i mellem. En stor tube koster ca. kr. 100,- men den holder også længe, hvis man kun bruger den 1 gang om ugen. Det findes også i mindre tuber, hvis man vil prøve det.Der er varmt i Niederried.