Det er for dumt

Det er for dumt

TOMTOM

marts 2021

Ajourført: 18. august 2022 kl. 14:10

Jeg opdaterede vores TOMTOM 2 gange med en uges mellemrum, inden vi kørte til Schweiz. Så skulle man tro, at vi var helt opdateret. Det var vi ikke.


F. eks. siger den:
At vi skulle tage første vej ud af en rundkørsel. Der har været en midlertidig rundkørsel på stedet, men den var nu fjernet igen.


Juni 2022: Der er nu lavet en ny rundkørsel på stedet med en større diameter, dvs. så er det blevet bedre for lange lastbiler at komme rundt.


Hastighedsgrænserne var ofte forkerte f. eks. viste den 80, hvor der tidligere havde været et vejarbejde, som nu var afsluttet. Der, hvor der VAR vejarbejde og skiltet med 60 eller 80, der viste den 120 km/h.

DR1 og DR2

Det var meningen, at der skulle være noget at vælge mellem, da DR2 blev oprettet.


Tirsdag d. 16. april 2024. Der var reportage fra branden i Børsen på begge kanaler. Det var fint med reportage. Men det var  helt overflødigt, at sende det på både DR1 og DR2.Mandag d. 21. august 2023 var der samme udsendelse fra Christiansborg på begge kanaler. Det var helt overflødigt, dels fordi der blev "tråd vande" i timevis, dels fordi Christiansborg har sin EGEN TV-kanal.